Tijdens het bouwverlof staan we tot jouw dienst zoals altijd, maar met aangepaste openingsuren
Van 19 tot 30 juli staan we van 8u tot 13u voor je klaar.
Op zaterdag 17, 24 en 31 juli zijn we uitzonderlijk gesloten.

bouw je tuinhuis heeft voor u de volgende artikelen

€ 90,95 / stuk

 

Werkbank Luxe

De functie van deze luxueuze werkbank uit geïmpregneerd grenen spreekt voor zich: bloemen en planten verpotten, kleine tuinklusjes uitvoeren... Door de impregnatie van het grenen wordt de duurzaamheid vergroot. De zinken bak die je op de foto ziet, is inbegrepen in de lage prijs van de werkbank. Afmeting: 122 x 46 x 82 cm Houtsoort: Geïmpregneerd grenen Inclusief: Bevestigingsmaterialen en zinken bak

Meer informatie »

€ 125,95 / stuk

 

Werkbank XXL

De functie van deze extra grote werkbank uit geïmpregneerd vuren spreekt voor zich: bloemen en planten verpotten, kleine tuinklusjes uitvoeren... Door de impregnatie van het vuren wordt de duurzaamheid vergroot. Het zinken tafelblad die je op de foto ziet, is inbegrepen in de lage prijs van de werkbank. Afmeting: 180 x 50 x 80 cm Houtsoort: Geïmpregneerd vuren Inclusief: Bevestigingsmaterialen en zinken blad

Meer informatie »

Werkbank

Een werkbank in de tuin is het ideale hulpmiddel om bijvoorbeeld bloemen en planten te verpotten zonder je rug daarbij onnodig te belasten.

Je kan kiezen tussen een werkbank in geïmpregneerd grenen of een werkbank in geïmpregneerd vuren. De versie in geïmpregneerd grenen is iets kleiner van formaat maar heeft langs de andere kant wel een bak uit zink die je kan vullen met bijvoorbeeld potgrond. De werkbank in geïmpregneerd vuren heeft geen bak maar beschikt langs de andere kant ook over tafelblad uit zink.

Beide modellen hebben een tweede vak onder het tafelblad. Hierop kan je jouw tuingereedschap een plaatsje geven of kan je bijvoorbeeld brandhout stockeren.

Heb je vragen over deze producten? Neem gerust contact met ons op!

Cookies | Uw privacy | Bouw je tuinhuis is onderdeel van EXZO