EXZO behoort tot de essentiële winkels en daarom is een afspraak maken niet nodig!
Tijdens openingsuren ben je van harte welkom in onze uitgebreide showroom om jouw project te bespreken.
Wij zorgen ervoor dat alles coronaproof verloopt. Tot snel!

bouw je tuinhuis heeft voor u de volgende artikelen

€ 589,95 / pakket

 

Speelhuisje Aladdin

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 180 x D 120 x H 168 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Vurenhout Nokhoogte: 168 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (6,5 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 1520,95 / pakket

 

Speelhuisje Alice

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 180 x D 240 x H 244 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Vurenhout Nokhoogte: 244 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (6,5 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 1021,95 / pakket

 

Speelhuisje Assepoester

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 220 x D 168 x H 228 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Vurenhout Nokhoogte: 228 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (6,5 m²) en houten vloer Dit speelhuisje heeft een verdiepingsvloer en wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 724,95 / pakket

 

Speelhuisje Finland

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 194 x D 194 x H 185 cm Houtdikte: 19 mm Houtsoort: Vurenhout Nokhoogte: 185 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (10 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 1113,95 / pakket

 

Speelhuisje Lola

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 220 x D 180 x H 230 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Vurenhout Nokhoogte: 230 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (10 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 1520,95 / pakket

 

Speelhuisje Marii

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 235 x D 235 x H 211 cm Houtdikte: 28 mm Houtsoort: Vurenhout Nokhoogte: 211 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (13 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 680,95 / pakket

 

Speelhuisje Peter Pan

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 180 x D 120 x H 257 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Vurenhout Palen: 6,8 x 6,8 cm onbehandeld vurenhout Nokhoogte: 257 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (6,5 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 446,95 / pakket

 

Speelhuisje Pinokkio

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 115 x D 140 x H 160 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Vurenhout Nokhoogte: 160 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (6,5 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 229,95 / pakket

 

Speelhuisje Pippi

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 140 x D 100 x H 150 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Grenen Nokhoogte: 150 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (6,5 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 446,95 / pakket

 

Speelhuisje Sneeuwwitje

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 152 x D 122 x H 166 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Vurenhout Nokhoogte: 166 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (6,5 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

€ 384,95 / pakket

 

Speeltoren Voldemort

Onze speelhuisjes voor kinderen zijn enorm populair. Eén van de redenen hiervoor is de ietwat fantasierijke opbouw en vorm van deze houten speelhuisjes. Sommige speelhuisjes hebben zelfs een verdiep voor nog meer speelplezier! Het gros van de speelhuisjes zijn vervaardigd uit onbehandeld vurenhout, terwijl de rest uit geïmpregneerd groen is opgebouwd. Om een snelle en makkelijke opbouw te verzekeren, worden de meeste kinderhuisjes geleverd in voorgemonteerde wanden. De houtdikte is variabel tussen de 16mm en 28 mm en hangt af van welk speelhuis je kiest. Hoe dan ook wordt elk houten huisje voor kinderen als een compleet pakket bij jou geleverd. Afmetingen: B 120 x D 204 x H 293 cm Houtdikte: 16 mm Houtsoort: Grenen Nokhoogte: 293 cm Inclusief: Bevestigingsmaterialen, roofing (6,5 m²) en houten vloer Dit speelhuisje wordt in voorgemonteerde wanden geleverd.

Meer informatie »

Speelhuisje

Naast de grote blokhutten en tuinhuizen voor volwassenen, zijn er ook de kleinere speelhuisjes voor kinderen. Ook deze komen in verschillende formaten. Zo zijn sommige speelhuisjes zelfs voorzien van een mezzanine of verdiepje voor nog meer fun.

Elk speelhuisje is opgebouwd uit vurenhout. We raden altijd aan om deze te behandelen met een beits of impregnerend middel om zo een langere levensduur te garanderen.

Cookies | Uw privacy | Bouw je tuinhuis is onderdeel van EXZO