bouw je tuinhuis heeft voor u de volgende artikelen

€ 399,95 / stuk

 

Heater Gasheater Rond

Deze ronde gasheater is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. Zijn stijlvol en hoogwaardig design is daarnaast ook nog eens waterbestendig. De tuinverwarming van 195 cm hoog en 40 cm diameter beschikt over een 5 kW flame heater voor een optimale verwarming. De ronde verwarming kan je gemakkelijk verplaatsen, dankzij de meegeleverde wieltjes. Inclusief in het pakket zit: slang, regulator, glasfleshouder en wieltjes.

Meer informatie »

€ 369,95 / stuk

 

Heater Piramide RVS

Deze piramidevormige gasheater is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. Zijn stijlvol en hoogwaardig design uit RVS is daarnaast ook nog eens waterbestendig. De tuinverwarming van 220 cm hoog en 52.5 cm breed beschikt over een 10 kW flame heater voor een optimale verwarming. De piramide verwarming kan je gemakkelijk verplaatsen, dankzij de meegeleverde wieltjes. Inclusief in het pakket zit: slang, regulator, glasfleshouder en wieltjes.

Meer informatie »

€ 139,95 / stuk

 

Heater Plafond

Deze ronde gasheater voor ophanging aan het plafond is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. Zijn stijlvol en hoogwaardig design, in gegoten aluminium, is daarnaast ook nog eens waterbestendig waardoor je deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De tuinverwarming van 60 cm diameter beschikt over een 220 - 240 V 900/1200/2100 W heater voor een optimale verwarming. Het verwarmingselement zelf bestaat uit halogeen/quartz. Inclusief in het pakket zit: afstandsbediening waarmee je de verwarming op drie verschillende standen kan zetten.

Meer informatie »

€ 209,95 / stuk

 

Heater Plafond/Wand

Deze langwerpige gasheater voor ophanging aan het plafond of wand is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. De heater produceert geen licht, enkel black heat. Zijn stijlvol en hoogwaardig design, in gegoten aluminium, is daarnaast ook nog eens waterbestendig waardoor je deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De tuinverwarming van 109 cm lang en 23 cm breed beschikt over een 220 - 240 V 900/1800 W heater voor een optimale verwarming. Het verwarmingselement zelf bestaat uit halogeen/quartz. Inclusief in het pakket zit: afstandsbediening met 5-uurs timer waarmee je de verwarming op twee verschillende standen kan zetten en een ketting voor hangende montage + houder voor wandmontage.

Meer informatie »

€ 329,95 / stuk

 

Heater Staand

Deze staande gasheater is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. Zijn stijlvol en hoogwaardig design van volledig gegoten aluminium is daarnaast ook nog eens waterbestendig. De tuinverwarming van 160 cm hoog beschikt over een 220 - 240 V 900/1800 W heater voor een optimale verwarming. Het verwarmingselement zelf bestaat uit halogeen/quartz. Inclusief in het pakket zit: afstandsbediening waarmee je de verwarming op twee verschillende standen kan zetten.

Meer informatie »

€ 139,95 / stuk

 

Heater Wand

Deze langwerpige gasheater voor wandophanging is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. Zijn stijlvol en hoogwaardig design, in gegoten aluminium, is daarnaast ook nog eens waterbestendig waardoor je deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De tuinverwarming van 70 cm lang en 14 cm breed beschikt over een 220 - 240 V 1800 W heater voor een optimale verwarming. Het verwarmingselement zelf bestaat uit halogeen/quartz. Inclusief in het pakket zit: afstandsbediening.

Meer informatie »

Tuinverwarming

Met onze tuin- en terrasverwarming van hoge kwaliteit kan je je zonder twijfel warm houden tijdens de traditionele winterbarbecue met vrienden of familie.

Dankzij de verschillende modellen in aanbod heb je de keuze uit staande of hangende tuinverwarming. Zo hebben we staande verwarming in piramidevorm. Deze zogenaamde gasheaters werken op een gasfles die je gemakkelijk kan (ont)koppelen. Als je liever een hangend verwarmingssysteem hebt, heb je de keuze uit plafond- of wandverwarming. In tegenstelling tot de staande modellen zijn dit geen verwarmingstoestellen op gas maar op elektriciteit. De meeste modellen op elektriciteit zijn ook bedienbaar op afstand door middel van een afstandsbediening.

Onze terras- en tuinverwarmingstoestellen zijn complete pakketten. Ook de afstandsbediening is inbegrepen in de prijs.

Cookies | Uw privacy | Bouw je tuinhuis is onderdeel van EXZO

Ecohout Nieuwsbrief
Ontvang GRATIS de Bouw je tuinhuis Nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en handige tips!

×