bouw je tuinhuis heeft voor u de volgende artikelen

€ 249,95 / stuk

 

Parasol Brest Antraciet

Parasol Brest in antraciete kleur bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame dat eveneens in antraciete kleur is uitgevoerd. De parasol beschikt over een luxe sluitsysteem en acht ribben om het doek zelf op z'n plaats te houden. Het doek, van 250 gr/m², is speciaal behandeld tegen UV-indringing. Zo zal je onmogelijk verbranden door de zon. Inclusief in het pakket zit de voet voor tegels. Het geheel kan 360° gedraaid worden op de voet. De parasol heeft een afmeting van 300 x 400 cm.

Meer informatie »

€ 249,95 / stuk

 

Parasol Brest Wit

Parasol Brest in witte kleur bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame dat in antraciete kleur is uitgevoerd. De parasol beschikt over een luxe sluitsysteem en acht ribben om het doek zelf op z'n plaats te houden. Het doek, van 250 gr/m², is speciaal behandeld tegen UV-indringing. Zo zal je onmogelijk verbranden door de zon. Inclusief in het pakket zit de voet voor tegels. Het geheel kan 360° gedraaid worden op de voet. De parasol heeft een afmeting van 300 x 400 cm.

Meer informatie »

€ 229,95 / stuk

 

Parasol Le Havre Antraciet

Parasol Le Havre in antraciete kleur bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame dat eveneens in antraciete kleur is uitgevoerd. De parasol beschikt over een luxe sluitsysteem en acht ribben om het doek zelf op z'n plaats te houden. Het doek, van 250 gr/m², is speciaal behandeld tegen UV-indringing. Zo zal je onmogelijk verbranden door de zon. Inclusief in het pakket zit de voet voor tegels. Het geheel kan 360° gedraaid worden op de voet. De parasol heeft een diameter van 350 cm.

Meer informatie »

€ 229,95 / stuk

 

Parasol Le Havre Wit

Parasol Le Havre in witte kleur bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame dat in antraciete kleur is uitgevoerd. De parasol beschikt over een luxe sluitsysteem en acht ribben om het doek zelf op z'n plaats te houden. Het doek, van 250 gr/m², is speciaal behandeld tegen UV-indringing. Zo zal je onmogelijk verbranden door de zon. Inclusief in het pakket zit de voet voor tegels. Het geheel kan 360° gedraaid worden op de voet. De parasol heeft een diameter van 350 cm.

Meer informatie »

€ 77,95 / stuk

 

Parasol Le Mans Antraciet

Parasol Le Mans in antraciete kleur bestaat uit een gepoedercoat stalen frame dat in antraciete kleur is uitgevoerd. De parasol beschikt over een standaard sluitsysteem en zes ribben om het doek zelf op z'n plaats te houden. Het doek, van 160 gr/m², is speciaal behandeld tegen UV-indringing. Zo zal je onmogelijk verbranden door de zon. Inclusief in het pakket zit de voet voor tegels. De parasol heeft een diameter van 300 cm.

Meer informatie »

€ 77,95 / stuk

 

Parasol Le Mans Blauw

Parasol Le Mans in blauwe kleur bestaat uit een gepoedercoat stalen frame dat in antraciete kleur is uitgevoerd. De parasol beschikt over een standaard sluitsysteem en zes ribben om het doek zelf op z'n plaats te houden. Het doek, van 160 gr/m², is speciaal behandeld tegen UV-indringing. Zo zal je onmogelijk verbranden door de zon. Inclusief in het pakket zit de voet voor tegels. De parasol heeft een diameter van 300 cm.

Meer informatie »

€ 77,95 / stuk

 

Parasol Le Mans Wit

Parasol Le Mans in witte kleur bestaat uit een gepoedercoat stalen frame dat in antraciete kleur is uitgevoerd. De parasol beschikt over een standaard sluitsysteem en zes ribben om het doek zelf op z'n plaats te houden. Het doek, van 160 gr/m², is speciaal behandeld tegen UV-indringing. Zo zal je onmogelijk verbranden door de zon. Inclusief in het pakket zit de voet voor tegels. De parasol heeft een diameter van 300 cm.

Meer informatie »

Parasol

In onze categorie met parasols heb je de keuze tussen vierkante of ronde parasols. Beide types zijn hangende modellen zodat de paal van de parasol nooit in de weg zal staan.

De vierkante parasols zijn voorzien van een aluminium frame. Het doek zelf is behandeld zodat zo weinig mogelijk UV wordt doorgelaten. Daarnaast is ze ook 360° verstelbaar zodat je gegarandeerd de juiste positie weet te vinden.

Onze ronde parasols daarentegen hebben een stalen frame. Ook beschikken ze over een behandeld doek dat een iets lagere stofdichtheid per m² heeft. Maar geen nood, deze voldoet nog steeds ruimschoots aan de vereisten.

Bij ons heb je de keuze tussen witte, blauwe of antracietkleurige parasols.

Cookies | Uw privacy | Bouw je tuinhuis is onderdeel van EXZO

Ecohout Nieuwsbrief
Ontvang GRATIS de Bouw je tuinhuis Nieuwsbrief met de laatste aanbiedingen en handige tips!

×